GUST. Eveniment coolinar gătit de VISUIN 

GUST e despre întâlniri reale cu gusturi familiare, completate de descoperiri mereu noi, mereu revelatoare. Este o invitatie la a gusta, a simți si a trăi arta culinară într-un mod profund personal. Pentru că GUST se întâmplă într-un loc creativ, unde bucătăria devine o formă de exprimare. Pentru bucătar și, deopotrivă, pentru cel care gustă.

Bucătarul nu e doar arhitect de preparate, ci și povestitor ce împarte cu ceilalți inspiratia și pasiunea din spatele fiecărui fel de mâncare. Oricare ar fi stilul lui, GUST creează un spațiu pentru povestea fiecărui ingredient ori a tehnicii culinare folosite de cel ce-i dă viață în farfurie.

La rândul lui, invitatul la masă devine narator al propriilor experiențe, pentru că aromele aduc cu ele nu doar gusturi, ci și amintiri – aroma prăjiturii de casă a bunicii  sau, poate, o descoperire culinară într-o călătorie exotică. Iar la GUST fiecare e îmbiat să împărtășească. Masa devine, astfel, loc de vorbă, dialog între aromă și amintire, între cel care creează și oaspetele lui.

GUST e o comunitate de povestitori culinari. Ia și tu un loc la masă!

Moment coolinar  neoromânesc cu chef Bogdan Vavrița

Prima ediție GUST îl aduce pe chef Bogdan Vavrița, cunoscut pentru abordarea curajoasă în noua bucătărie românească. După o perioadă în care a colaborat cu cele mai apreciate restaurante din Londra, incluse în topurile internaționale, Bogdan s-a întors acasă, unde și-a propus să adauge priceperea și accentul personal în gastronomia autohtonă. Până în urmă cu mai bine de un an, tot el a fost artizanul rețetelor bucătăriei VISUIN.

Pe 7 februarie 2024, Bogdan își propune să ofere un ‘moment coolinar’ neoromânesc în spațiul intim și discret al Sălii Studio de la Casa TIFF, ce împarte aceeași curte urbană cu VISUIN. Nut (a) house.

O seară în care conversația va curge firesc în jurul preparatelor lui Bogdan, ce ne va purta cu el într-un adevărat roller-coaster a gastronomiei de autor – Consomme de hribi, Salată de boeuf reinterpretată, Pâine și unt aromatizat homemade, Texturi de mangaliță ori Mousse de brânză de capră. Totul, acompaniat de pairingul de vinuri autohtone atent selectate, ori cocktailuri neoromânești, după gustul fiecăruia.

Invitații vor trece printr-un meniu elaborat – Palat Cleanser, Amouse Bouche, Bread and Butter, Appetizer, Main course și Desert.

CUMPĂRĂ BILET DE AICI

Despre VISUIN

VISUIN. Nut(a) house este o “băutorie” din Cluj-Napoca, una cu șmâc. Vorbim despre băutură de autor, mixologie, pasiune și, musai, despre meserie. Un gastro-pub ‘casual dining’, unde este explorată bucătăria modernă, inovativă, pornită și gândită în jurul ingredientelor locale și sănătoase. Ne găsiți în centrul Clujului, pe strada Universității nr. 6.

Detalii eveniment

7 februarie 2024, ora 19.00

Sala Studio, Casa TIFF / str. Universității nr. 6, Cluj-Napoca

Biletele se pot cumpăra online, iar locurile sunt limitate.

Date

07 feb. 2024
Expired!

Time

7:00 pm - 11:00 pm

Location

Visuin
Visuin
Strada Universității 6, Cluj-Napoca

0 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *